Wordpress diensten

Vanaf 2005 is Media Profile actief in het bouwen van webapplicaties in combinatie met film. Immers bewegend beeld werd steeds meer een onderdeel van de content online.

Het in één hand houden van techniek en design bleek voor veel klussen de goedkoopste optie voor de opdrachtgever. Vandaar dat binnen Media Profile de expertise op web-bouw is uitgebreid.

Inmiddels is het bouwen van websites een belangrijk onderdeel van het bedrijf geworden.

Media Profile heeft voor WordPress gekozen als Content Management Systeem.

In veel gevallen is bouwen van een WordPress site ruim voldoende om aan de vraag tegemoet te komen. Belangrijkste voordeel: opdrachtgevers kunnen ZELF de inhoud aanpassen, zonder aan één ontwikkelaar gebonden zijn… Dat lijkt in tegenspraak met een verstandig business model… maar vrijheid-blijheid blijkt goed te werken.

De insteek is: geef een mens een vis en hij eet één dag, leer hem vissen en hij heeft nooit meer honger.  Immers wat heeft iemand aan een website als hij deze niet zelf kan onderhouden?

Het uitgangspunt is daarom: Media Profile bouwt de website op vrij beschikbare open source technologie met bestaande en beproefde technieken en templates. Voordeel voor de klant: snelheid en dus kosteneffectief. Daarnaast zorgt de WordPress community voor updates. Iets dat de veiligheid en betrouwbaarheid ten goede komt.

Bijhouden van de site is niet ingewikkeld.

Bij elke oplevering wordt een instructie bijeenkomst georganiseerd. Echter als je dat niet wilt, je wilt er geen tijd aan besteden, of om welke andere reden dan ook… dan kan Media Profile hierin voorzien. Dat doet Media Profile tegen concurrerende tarieven, voor zowel beeld als tekst.

Media Profile werkt nauw samen met CIS-websolutions.