Media Profile
Wie is?

Wie is?

Media Profile - inzet van visuele media

Roger van de Poel (Kerkrade, 1966)

Is mede-oprichter van televisie-productiehuis Media Profile.

Hij begon zijn carrière als free-lance cameraman in 1987. In 1989 richtte hij samen met Karl Kampermann en Jo Dautzenberg het televisieproductiebedrijf Media Profile op. Bij Media Profile heeft hij gewerkt aan een grote hoeveelheid televisieprogramma’s, documentaires, sport- en nieuwsrubrieken en audiovisuele producten voor opleidingen, non-profit organisaties en bedrijfsleven.

Vanaf 2006 heeft Roger zich gespecialiseerd in instructieve- en educatieve audiovisuele producties.

In 2012 rondde hij de Masterstudie Kunst en Educatie af. Er kwam steeds meer oog en ervaring voor het inpassen van (audio)visuele producten in een bredere strategie.

Media profile kan instructieve, pedagogisch-didactische en promotionele audiovisuele media in zijn geheel produceren. Van concept- en methodiekontwikkeling tot en met productie en uitvoering. Daarbij adviseert Roger van de Poel graag over de inpassing van de door hem geproduceerde media in een brede educatie- en marketingstrategie.

In 2017 wordt Rémon Ahrens aan het team toegevoegd. Hij houdt zich bezig met webapplicaties, online diensten en is productie-assistent.

If it can be written or thought,

it can be filmed.

Stanley Kubrick
2020 © Media Profile