Media Profile | wie is?
15567
page-template-default,page,page-id-15567,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_non_responsive

Wie is?

Media Profile is een crossmedia productiehuis in Parkstad Limburg met werkruimte in Heerlen en bedrijfsruimte met opnamestudio in Landgraaf.

 

De verschillende disciplines, fotografie, film, graphics, ict, storytelling en audio lopen steeds meer in elkaar over. Opdrachtgevers vragen ook om deze cross over.

 

Media Profile produceert crossmediale content voor verschillende communicatiekanalen, waaronder televisie, dvd/blu-ray, online media en interactieve documenten.

 

Media Profile bezit de deskundigheid en ervaring om voor elke opdrachtgever op tijd een kwalitatief product af te leveren binnen het budget. Bij het uitbreiden van het productieteam maakt Media Profile gebruik van vakbekwame freelancers of zoekt het combinaties met deskundige bedrijven.

Roger van de Poel

Vanaf 2013 wordt Media Profile geleid door Roger van de Poel.

 

Roger van de Poel (Kerkrade, 1966) begint zijn carrière als freelance cameraman in 1987. In 1989 richt hij samen met Karl Kampermann en Jo Dautzenberg het televisieproductiebedrijf Media Profile op.

 

Roger werkt tijdens zijn loopbaan aan een grote hoeveelheid televisieprogramma’s, sport- en nieuwsrubrieken en audiovisuele producten voor opleidingen, non-profit organisaties en bedrijfsleven.

Roger van de Poel

Instructie en Educatie

Sinds 2006 specialiseert Roger zich in instructieve- en educatieve audiovisuele producties. Hij werkt aan diverse landelijke onderwijskundige- en voorlichtingsprojecten.

Opdrachtgevers van Media Profile zijn bijvoorbeeld het College van Zorgverzekeraars, de Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen, zorgverzekeraar VGZ, Het Expertisecentrum Dyslexie en Omroeporganisatie TELEAC (NTR).

 

Om een inhoudelijke impuls te geven aan zijn werkzaamheden behaalt hij in 2012 zijn Educatieve Master. Vanuit zijn kunstdiscipline als filmmaker is hij hierdoor in staat om onderwijskundige- en pedagogisch-didactische (audiovisuele) projecten te ontwikkelen en uit te voeren.

Crossmedia Productie

Roger breidt zijn kennis uit met betrekking tot de integratie van film en fotografie in digitale media. Hierdoor levert Media Profile voor veel digitale communicatiekanalen, waaronder websites, webshops, apps, nieuwsbrieven en interactieve digitale documenten, footage en afgeronde content.

 

Media Profile is co-producent van diverse onderwijs methodieken op DVD en Electronische Leeromgevingen en op kleinere schaal produceert Media Profile in eigen huis complete digitale publicaties, zoals websites en e-books.

 

De combinatie van vakmanschap, creativiteit, originaliteit en oplossingsgerichtheid zorgt al meer dan 25 jaar voor tevreden opdrachtgevers.